Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Καμία αναμονή - Όλοι ενωμένοι 22/7 στην 24ωρη Απεργία!

Την ώρα που μισθοί, καταστήματα και θέσεις εργασίας μας είναι στον αέρα. Την ώρα που ετοιμάζεται το πιο γερό πακέτο αντεργατικών νόμων που θα «ξεπατώσει» όποιο δικαίωμα έχει απομείνει ακόμα στους εργαζόμενους.
Την ώρα που η Εταιρεία έχει βάλει «λυτούς και δεμένους» είτε να φοβερίζουν, είτε να «πείθουν» με το «καλό» τους συναδέρφους να μην απεργήσουν, η θλιβερή ομάδα της πλειοψηφίας του «πανελλαδικού σωματείου-sesem» κάνει τουρνέ ανά την Ελλάδα παίζοντας το ρόλο του «δερβέναγα» της εργοδοσίας, κρατώντας τα «μπόσικα». Προπαγανδίζοντας ανοιχτά την απεργοσπασία και την επανάπαυση των εργαζομένων στο «περίμενε».
Με εξυπνακισμούς του τύπου «Κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός», σπέρνουν την αδράνεια και το φόβο στους συναδέρφους προσφέροντας μέγιστες υπηρεσίες στην Εταιρεία. Ακούστηκε από διορισμένο δήθεν «συνδικαλιστή» μέχρι και το εξής χυδαίο «επιχείρημα»«Μα ρε παιδιά μην κλείνετε τα μαγαζιά, πως θα κάνει τζίρους το αφεντικό μας να μας πληρώσει»!
Όμως, ήδη οι απλοί συνάδερφοι, ενωμένοι σε όλη την Ελλάδα τους γυρίζουν την πλάτη και ετοιμάζονται δυναμικά για την 24ωρη πανελλαδική απεργία με αποφάσεις των κλαδικών σωματείων Εμποροϋπαλλήλων.

Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι!

Βάζουμε τέρμα στο «δε βαριέσαι» και στο «δε γίνεται τίποτα»!

Να μη λείψει κανείς!

-ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ
-ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ
ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
-ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΜΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ


Παρασκευή 22/7 10.30π.μ. στο Βαρδάρη οι Θεσσαλονικείς, σε διάφορα σημεία ανά την Ελλάδα οι υπόλοιποι (επικοινωνήστε με τους συναδέρφους από τα κλαδικά σωματεία, σε κάθε περίπτωση, όποια πληροφορία γίνεται γνωστή θα ανεβαίνει στο site του Σωμ. Β. Ελλάδος emathess.blogspot.gr)